Burano: 144 zorgappartmenten

144 zorgappartementen in Burano                                                            

27 maart 2017
Op de locatie van een voormalig kantoorgebouw aan het Mahoniehout in Zaandam ontwikkelt Stebru Transformatie met Fraxus Living & Care 144 levensloopbestendige appartementen met een beperkte zorgvoorziening gekoppeld aan de woning. De commerciĆ«le ruimte in de plint van het gebouw is deels verhuurd aan de Zorgcirkel die zorg aan huis zal gaan leveren in de bovengelegen appartementen. Er is momenteel nog circa 135 m2 VVO aan ruimte in de plint beschikbaar voor de verhuur. GeĆÆnteresseerden kunnen via de gemeente met de ontwikkelaar in contact komen.

Het plan is op 24 september 2016 reeds gepresenteerd op de informatiemarkt Zaans Hout en werd over het algemeen positief ontvangen door bewoners van Zaanstad. De supervisor en welstandscommissie van de gemeente Zaanstad waren eind februari 2017 vol lof over het ontwerp en de uitwerking van het plan door architecten van Mourik.

Sloop voor de zomervakantie

De sloop van het bestaande kantoorgebouw zal waarschijnlijk voor de zomervakantie worden afgerond, waarna zo snel mogelijk zal worden gestart met de realistatie van de woningen. Gezien de vraag naar seniorenwoningen in Zaandam en het achterblijvende aanbod in de wijk, een fantastische ontwikkeling waarmee diverse belangen worden gediend!

impressie BuranoImpressie van Burano

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl