Laatste nieuws over De Zaanse Helden

Sociale huur in De Zaanse Helden


12 juni 2020
Ontwikkelcombinatie Impact Vastgoed/Stebru heeft overeenstemming bereikt met woningcorporatie Parteon over de aankoop van 163 sociale huurwoningen in het plan De Zaanse Helden in Zaandam. Wethouders Wessel Breunesse (Ruimtelijke Ontwikkeling) en Songül Mutluer (Wonen): ‘In de oorspronkelijke plannen zaten geen sociale huurwoningen. Heel mooi hoe we het aandeel sociale huur toch met elkaar op ruim 27% hebben gekregen.’ 

Lees meer

Foto tekenmomentInloopavond voor bestemmingsplan De Zaanse Helden


24 december 2019
Op maandag 13 januari 2020 is er een inloopavond over het ontwerp bestemmingsplan voor het project de Zaanse Helden. U bent van harte welkom bij Cosmi Cosmetics, Mahoniehout 22, 1507 ED in Zaandam. U kunt op elk moment tussen 19:00 en 21:00 uur langskomen. Ook voor vragen.

Lees meer

impressie van De Zaanse Helden

College stemt in met plan De Zaanse Helden: 620 nieuwe woningen

 
5 december
Op het voormalig Vrodest-terrein in Zaandam komen 607 nieuwe woningen. Het bestemmingsplan De Zaanse Helden maakt dit mogelijk.  Dit is goedgekeurd door het college van burgemeester en wethouders. De woningen zijn verdeeld over negen woontorens. Daarnaast komen er een parkeergarage, een natuurinclusieve daktuin en een brugverbinding met de molen Held Jozua. Ook kan er een commerciële ruimte van 1.650 m² komen. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk woningen in plaats van deze ruimte te maken of grote woningen te splitsen, tot een maximum van 620 woningen in totaal.

Lees meer

impressie De Zaanse Helden

Eerste ‘Held’ onthuld op Provada                                                            

14 juni 2018
Vorige week is tijdens de Provada door Stebru, Impact Vastgoed, de gemeente Zaanstad en Altera de naam van het eerste gebouw onthuld van het project 'De Zaanse Helden' aan het Mahoniehout in Zaandam (voormalige Vrodest-locatie). In het bijzijn van alle betrokkenen werd met een magische onthulling de naam van het eerste gebouw onthuld; De Vechter.

Lees meer

Foto tijdens de onthulling op de Provada

Altera Vastgoed koopt 228 appartementen in de Zaanse Helden (Vrodest locatie)                                                            

16 mei 2018
Altera Vastgoed heeft met Stebru en Impact Vastgoed een overeenkomst gesloten voor de afname van 228 huurappartementen in het binnenstedelijke nieuwbouwproject 'Zaanse Helden' aan het Mahoniehout in Zaandam.               

Lees meer

impressie Zaanse Helden

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl