Afsluitingen en omleidingen vanwege werkzaamheden

Afsluitingen en omleidingen vanwege werkzaamheden spooroverbouwing

13 november 2018
Over het spoor in Zaandam komt een spooroverbouwing. Dit is een route voor voetgangers en fietsers die het centrum verbindt met de westzijde van de stad. In de stationshal van station Zaandam vinden in het weekend van zaterdag 8 december tot maandag 10 december aanpassingen plaats. Voor deze werkzaamheden zijn enkele afsluitingen en omleidingen nodig. 

In ditzelfde weekend rijden er minder of geen treinen. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of telefonisch 0900 - 9292 (€0,90 per minuut). Dit is omdat een gedeelte van het betondek aan de achterzijde van de stationshal (ter hoogte van de Kiosk) wordt  gesloopt. Ook zijn er werkzaamheden aan de bovenleiding. Tussen het spoor en het betondek komt een werksteiger voor de opvang van het bouw- en slooppuin. 

Trap en fietspad Korte Hogendijk dicht vanaf 6 december

De voorbereidingen op de werkzaamheden starten op donderdag 6 december. In de periode van donderdag 6 tot maandag 10 december 2018 is het fietspad en de trap aan de Korte Hogendijk niet toegankelijk. Dit is om de veiligheid van fietsers en voetgangers te vergroten. De omleidingen staan ter plekke aangegeven met borden. De invalideparkeerplaatsen aan de Korte Hogendijk zijn permanent verplaatst naar het busstation. 

Meer informatie

Meer weten over de werkzaamheden? Kom langs tijdens de inloopspreekuren op donderdagen van 10 tot 11 uur in de keet aan de Houtveldweg. Voor algemene vragen over het project kunt u terecht bij de gemeente Zaanstad via 14 075. Indien u een klacht heeft over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Hegeman Bouw & Infra via het centrale telefoonnummer 0548 68 88 00.

Werkzaamheden op spooroverbouwing en geraamte van de huisjes

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl